ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ

Κατά διαστήματα, στους χώρους της πολυκατοικίας παρατηρείται αυξημένη παρουσία εντόμων και τρωκτικών. Με εξειδικευμένα σκευάσματα καταστέλλουμε, χρησιμοποιώντας την κατάλληλη εφαρμογή, ποντίκια, κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψύλλους, κουνούπια, κοριούς. Επίσης, χρησιμοποιείται και απωθητικό πτηνών, το οποίο απωθεί όλα τα πτηνά, είναι φιλικό προς το περιβάλλον, αποτελεσματικό, ασφαλές και με μεγάλη διάρκεια δράσης.

Η ΤΕΞΥΠ μεριμνά για την ετήσια απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων από εξειδικευμένο συνεργείο με πιστοποίηση ειδικού επιστήμονα.

Επικοινωνήστε μαζί μας για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε. Είμαστε στη διάθεση κάθε πελάτη παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ικανές να ανταποκριθούν και στις πιο απαιτητικές προσδοκίες.
 

  

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΑΠΟ 40 ΕΥΡΩ
ΚΑΙ ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ 20% ΕΩΣ 40% ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ
ΤΗΣ 1ης ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ.

Η εταιρεία μας θέλει να σας ενημερώσει για το θέμα της απολύμανσης (εντομοκτονίας-μυοκτονίας) των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας σας. Περιλαμβάνει την καταστροφή των μεταδοτικών νοσημάτων (μικροβίων και ιών), την καταστροφή των εντόμων και επιβλαβών τρωκτικών που είναι φορείς παραγόντων μολυσματικών ασθενειών. Η απολύμανση είναι ένας ευαίσθητος τομέας που εξασφαλίζει συνθήκες υγείας και καθαριότητας, η χρήση εντομοκτόνων και μυοκτόνων φαρμάκων είναι προφυλακτικά μέτρα υγιεινής. Τα φάρμακα που η εταιρεία μας χρησιμοποιεί είναι απολύτως ενδεδειγμένα και εγκεκριμένα από το αρμόδιο Υπουργείο. Επίσης διαθέτουμε άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό, εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μέσα και με μεγάλη πείρα στον τομέα της απολύμανσης.

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω στο σύνολο των σχεδιαζόμενων μέτρων για την υγιεινή διαβίωσή μας, η απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων είναι απαραίτητο να γίνεται δύο φορές το χρόνο. Η ιδανικότερη εποχή για την απολύμανση είναι από αρχές Μαΐου έως και τέλος Νοεμβρίου, όπου οι υψηλές θερμοκρασίες βοηθούν την ανάπτυξη των εντόμων.

Με την προσφορά μας αυτή σας βοηθούμε ώστε η πολυκατοικία σας να απαλλάσσεται όλο το χρόνο από έντομα και τρωκτικά, χρησιμοποιώντας σκευάσματα ακίνδυνα για τη δημόσια υγεία.

Φόρμα επικοινωνίας


Τα πεδία που χαρακτηρίζονται με * είναι υποχρεωτικά


Επικοινωνία


Πανεπιστημίου 56, Αθήνα, Τ.Κ. 10678
Τηλ.: 210 3839840, 210 3826378
210 3830583

Fax: 210 3839840
Email: texip@otenet.gr