ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ 

Mέλημά μας, η άριστη εξυπηρέτησή σας! 


Η ΤΕΞΥΠ παρέχει ένα μεγάλο εύρος υπηρεσιών στο χώρο της διαχείρισης κτιρίων, με εξειδικευμένο προσωπικό και πολύχρονη εμπειρία, καθώς ιδρύθηκε το 1966. Επικοινωνήστε με την εταιρεία μας για οτιδήποτε αφορά στη διαχείριση της πολυκατοικίας σας, όπως: θέματα πυροπροστασίας & πυρασφάλειας, απολυμάνσεις, καθαρισμούς, προμήθεια πετρελαίου, συντήρηση του καυστήρα κ.λπ. 

ΠΥΡΟΠΡΟΣΤΑΣΙΑ & ΠΥΡΑΣΦΑΛΕΙΑ

Τοποθέτηση πυροσβεστήρων στους κοινόχρηστους χώρους, οι οποίοι, σύμφωνα με τις νέες νομοθετικές διατάξεις, θα πρέπει να πληρούν τις απαραίτητες προϋποθέσεις, καθώς και να αναγομώνονται σύμφωνα με τις προδιαγραφές τους.

image-345969-up7.jpg

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΚΤΙΡΙΩΝ 

Κατά διαστήματα, στους χώρους της πολυκατοικίας παρατηρείται αυξημένη παρουσία εντόμων και τρωκτικών. Με εξειδικευμένα σκευάσματα καταστέλλουμε -χρησιμοποιώντας την κατάλληλη εφαρμογή- ποντίκια, κατσαρίδες, μυρμήγκια, ψύλλους, κουνούπια, κοριούς. Επίσης, χρησιμοποιείται απωθητικό πτηνών το οποίο απωθεί όλα τα πτηνά, είναι φιλικό προς το περιβάλλον, αποτελεσματικό, ασφαλές και με μεγάλη διάρκεια δράσης. 

Η ΤΕΞΥΠ μεριμνά για την ετήσια απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας σας, από εξειδικευμένο συνεργείο, με πιστοποίηση ειδικού επιστήμονα.

Επικοινωνήστε μαζί μας, για οποιαδήποτε πληροφορία χρειάζεστε. Είμαστε στη διάθεση κάθε πελάτη, παρέχοντας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, ικανές να ανταποκριθούν και στις πιο απαιτητικές προσδοκίες.

image-345969-up7.jpg

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ 
ΑΠΟ 40 ΕΥΡΩ & ΕΚΠΤΩΣΗ ΑΠΟ 20% ΕΩΣ 40% 
ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ 1ης ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ.

Η εταιρεία μας θέλει να σας ενημερώσει για το θέμα της απολύμανσης (εντομοκτονίας-μυοκτονίας) των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας σας. Περιλαμβάνει την καταστροφή των μεταδοτικών νοσημάτων (μικροβίων και ιών), την καταστροφή των εντόμων και επιβλαβών τρωκτικών, που είναι φορείς παραγόντων μολυσματικών ασθενειών. Η απολύμανση είναι ένας ευαίσθητος τομέας που εξασφαλίζει συνθήκες υγείας και καθαριότητας. Η χρήση εντομοκτόνων και μυοκτόνων φαρμάκων είναι προφυλακτικά μέτρα υγιεινής. Τα φάρμακα που η εταιρεία μας χρησιμοποιεί είναι απολύτως ενδεδειγμένα και εγκεκριμένα από το αρμόδιο Υπουργείο. Επίσης, διαθέτουμε άριστα εκπαιδευμένο τεχνικό και επιστημονικό προσωπικό, εξοπλισμένο με τα πλέον σύγχρονα μέσα και με μεγάλη πείρα στον τομέα της απολύμανσης. 

Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω στο σύνολο των σχεδιαζόμενων μέτρων για την υγιεινή διαβίωσή μας, η απολύμανση των κοινόχρηστων χώρων είναι απαραίτητο να γίνεται δύο φορές το χρόνο. Η ιδανικότερη εποχή για την απολύμανση είναι από αρχές Μαΐου έως και τέλος Νοεμβρίου, οπότε οι υψηλές θερμοκρασίες συμβάλλουν στην ανάπτυξη των εντόμων. 

Με την προσφορά μας αυτή θέλουμε να σας βοηθήσουμε, ώστε η πολυκατοικία σας να απαλλάσσεται όλο το χρόνο από έντομα και τρωκτικά, χρησιμοποιώντας σκευάσματα ακίνδυνα για τη δημόσια υγεία! 

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΚΤΙΡΙΩΝ 

Η ΤΕΞΥΠ παρέχει υπηρεσίες που αφορούν στην επιλογή υπεύθυνου προσωπικού για τον καθαρισμό του κτιρίου σας, με άριστα αποτελέσματα & στις πιο προσιτές τιμές.

image-345969-up7.jpg
image-345969-up7.jpg

ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ

Η εταιρεία ΤΕΞΥΠ αναλαμβάνει την προμήθεια πετρελαίου της πολυκατοικίας σας, εξασφαλίζοντας:

● Συνεργασία αποκλειστικά με προμηθευτές που μπορούν να εγγυηθούν την ποιότητα, την ποσότητα και την άμεση προμήθεια του προϊόντος.
● Καθαρισμό της δεξαμενής του πετρελαίου. Η υπηρεσία παρέχεται δωρεάν στους πελάτες μας.

image-345969-up7.jpg
image-345969-up7.jpg

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΗΡΑ

Η ΤΕΞΥΠ, με έμπειρους και καταρτισμένους τεχνίτες, εξασφαλίζει τη σωστή λειτουργία και συντήρηση του καυστήρα σας. Η συντήρηση περιλαμβάνει:

● Γενικό καθαρισμό και συντήρηση-επιθεώρηση του λέβητα και όλων των οργάνων του λεβητοστασίου.
● Ρύθμιση του καυστήρα πετρελαίου ή αερίου.
● Μέτρηση καυσαερίων του λέβητα.
● Μέτρηση βαθμού απόδοσης του καυστήρα-λέβητα (εσωτερικός βαθμός απόδοσης/απώλειας).
● Έκδοση φύλλου ελέγχου.

image-345969-up7.jpg
image-345969-up7.jpg